Περιφερειακή Επιτροπή Δυτικής Αττικής

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Σκακιού Δυτικής Αττικής

 

Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται το Περιφερειακό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού της Δυτικής Αττικής.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές των δημόσιων και ιδιωτικών Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων των Δήμων Αγίας Βαρβάρας, Αγίων Αναργύρων, Αιγάλεω, Άνω Λιοσίων, Ασπροπύργου, Αχαρνών, Βιλίων, Ελευσίνας, Ερυθρών, Ζεφυρίου, Ίλιου, Καματερού, Μαγούλας, Μάνδρας, Μεγαρέων, Νέας Περάμου, Οινόης, Περιστερίου, Πετρούπολης, Φυλής και Χαϊδαρίου.

Στους τρεις πρώτους νικητές και στα τρία πρώτα κορίτσια κάθε τάξης θα απονεμηθούν μετάλλια και στους μετέχοντες αναμνηστικό δίπλωμα.

Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του γυμνασίου «ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ», που βρίσκονται στην οδό ΝΕΦΕΛΗΣ, στην ΑΦΑΙΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Τ.Κ. 12462).

Οι μαθητές που θα μετάσχουν στο Πρωτάθλημα θα πρέπει να έχουν φθάσει στο χώρο των αγώνων μεταξύ 08.00 και 09.00 π.μ., προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους. Όσοι προσέλθουν μετά τις 09.00 θα αγωνιστούν από το 2ο γύρο.

 

Πρόσβαση στον χώρο των αγώνων

 

Α) Από Αθήνα προς Κόρινθο: Από τη Λεωφόρο Αθηνών (Εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου)  με κατεύθυνση προς Ελευσίνα, ανεβαίνουμε την αερογέφυρα προς Σχιστό και στο φανάρι που συναντάμε κάνουμε αριστερά στην οδό Ορφέως. Στα 50 μέτρα κάνουμε δεξιά στην οδό Νεφέλης στο τέλος του δρόμου είναι το γυμνάσιο – λύκειο της Νέας Παιδείας, όπου γίνονται οι αγώνες. Υπάρχει και πινακίδα του σχολείου.

 

Β) Από Ελευσίνα προς Αθήνα: Από τη Λεωφόρο Αθηνών (Εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου)  με κατεύθυνση προς Αθήνα, εισερχόμαστε στο Σχιστό και στο φανάρι που συναντάμε κάνουμε αριστερά στην οδό Ορφέως. Στα 50 μέτρα κάνουμε δεξιά στην οδό Νεφέλης στο τέλος του δρόμου είναι το γυμνάσιο – λύκειο της Νέας Παιδείας, όπου γίνονται οι αγώνες. Υπάρχει και πινακίδα του σχολείου.

 

Πληροφορίες: Κ. Δρακόπουλος 6973531234 και Δ. Λίτσας 6974272444